Küçük Sırlar Sinem Kobal Rolü Azaldı ! ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Küçük Sırlar Sinem Kobal Rolü Azaldı !

Ayşegül karakteri ön plana çıkartılınca Sinem Kobal'ın sinirleri bozuldu

Küçük Sırlar da Su rolünü oynayan Sinem Kobal rolünün azaldığı.
Küçük Sırlar dizisinde başrolü oynayan Sinem Kobal’ın yerinde Ayşegül karakterini canlandıran Merve Boluğur ön plana çıkartıldı. Genç oyuncu dizinin ana karakteri olma yolunda ilerlerken, rolü azaltılan Sinem Kobal’ın çok sıkıntılı olduğu konuşuluyor.

Sinem Kobal’ın başrolünü oynadığı “Küçük Sırlar” dizisi gittikçe artan reytingi ile dikkat çekiyor. Ancak başarıda en çok pay sahibi oyuncuların başında ‘Ayşegül’ karakterini canlandıran Merve Boluğur geliyor. Daha önce ‘Acemi Cadı’-da başrolü canlandıran genç oyuncunun ‘Küçük Sırlar’da gösterdiği performans, yapım ekibinin de dikkatini çekince, senaryoda değişiklik gündeme geldi. Dizinin başlarında Sinem Kobal’ın canlandırdığı ‘Su’ karakteri ön plandaydı ancak son bölümlerde Merve Boluğur’un oynadığı ‘Ayşegül’ karakteri ön plana çıkmaya başladı. Bunda Kobal’ın oyunculuğuna yapılan ağır eleştirilerin de payının olduğu öne sürüldü. Daha önce Selena dizisinde başrolde oynayan Kobal’ın, Küçük Sırlar’daki ana karakteri canlandırmakta zorlandığı konuşuluyor. Eleştirmenler, Kobal’ın, ağabeyi uyuşturucu bağımlısı, babası genç kız düşkünü olan ve zor bir dönem geçiren “Su” karakterini yeterince yansıtamadığı görüşünde. Kimi eleştirmenlerin “Selena düz bir roldü. Küçük Sırlar’daki Su karakteri, iyi bir oyunculuk gerektiriyor. Sinem bu rolü canlandırmada zorlanıyor” yorumlarının genç oyuncunun moralini bozduğu konuşuluyor. Kobal’ın moralinin bozulmasında Boluğur’un oyunculuk yeteneğinin de büyük rolü olduğu söyleniyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören Boluğur, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.
Kaynak: (Vatan)

Küçük sırlar haberleri,küçük sırlarda neler oluyor,küçük sırlar merve boluğur haberleri,küçük sırlar sinem kobal sıkıntılı,diziden görüntüler.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: