Küçük Sırlar 7.bölüm Özeti, 25 Ağustos ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Küçük Sırlar 7.bölüm Özeti, 25 Ağustos




Küçük sırlar dizisi yep yeni bir bölümüyle 25 Ağustos çarşamba akşamı kanald ekranlarına gelecek. Küçük Sırların yen bölümünde neler olacak.Küçük sırlar 7.bölüm özeti,küçük sırlar son bölüm hakkında.

Küçük Sırlar 7.Bölüm izle Özeti
"Su gerçeği arıyor"

Su, taraf tutmaktan vazgeçer. Tek istediği kimin doğru söylediğini anlamaktır. Bir tarafta annesinin kazada ölmediğini söyleyen Aslan Cem, diğer tarafta babaannesi… Kime inanacağını bilememektedir. Olayın aslını öğrenmek için, annesini yakından tanıyan biriyle konuşmaya ihtiyacı vardır. Biricik ona gerçekleri anlatacaktır.
Ayşegül’ün kalbi kırıktır. Ve kalbi kırıldığında, her zamankinden daha tehlikeli olmaktadır. Neslişah’a karşı öfkesini, ondan intikam almaya çalışarak bastıracak ve bu intikam oyununda başrolü Çet’e verecektir.
Çet uzun zamandır peşinde olduğu şeyi elde eder. Neslişah artık onun avuçlarında sayılır. Babası ile yüzleşmeye hazırdır. Artık her şey ortaya çıkacaktır.
Demir ve Çet kavgasının galibi Demir olur. Demir, Su ile gerçek bir yakınlık kurar. Daha önceden, uzaktan uzağa sürdürdüğü bu hayranlığını, ilk kez dile getirir. Henüz farkında olmasa da, bu yakınlık ailesiyle arasındaki iplerin incelmesine sebep olacaktır.
Arzu ne kadar gizlemeye çalışsa da gittikçe Ali ile yakınlaşmaktadır. Artık birine güvenmek istemektedir. Ali’nin yalan söylediğini bilmektedir. Ama Ali’nin yalanları ruhunu okşamakta ve bu nedenle de ona inanmak istemektedir. Peki, bu durumu Su’ya nasıl açıklayacak?



Küçük sırlar 8.bölüm,küçük sırlar 8.bölüm fragmanı,küçük sırlar yeni bölüm fragmanı,küçük sırlar 8.bölüm özeti.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: