Ali (Kadir Doğulu ) biyografisi,hayatı, boyu,yaşı,kilosu ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

5 Ağustos 2010 Perşembe

Ali (Kadir Doğulu ) biyografisi,hayatı, boyu,yaşı,kilosu

Kadir Doğulu Biyografisi:

Küçük Sırlar Dizisinin sevilen yakışıklı oyuncularından birisi Ali ( Kemal Doğulu )

Kadir (28) ve Kemal Doğulu (31) kardeşler… Birçok kişi onların ismini Kadir Doğulu’nun Hande Yener’le yaşadığı aşktan sonra duydu. Ama işin aslı öyle değil. Doğulu Kardeşler 10 yılı aşkın süredir aralıksız çalışıyor. Kemal Doğulu, Hande Yener’den Demet Akalın’a pek çok kişinin imaj danışmanlığını yapıyor. Klip ve fotoğraf çekiyor. Kardeşi Kadir Doğulu’nun bir menajerlik şirketi var. Aynı zamanda yeni bir diziye hazırlanıyor ve son günlerin popüler mekanı Piyasa’yı işletiyor.

Doğulu kardeşler Mersin’de ev hanımı bir anne ve işçi emeklisi bir babanın çocukları olarak dünyaya geldi. Beş çocuklu ailede bütün çocukların yaşları birbirine yakın olunca aralarında abi kardeş ilişkisinden çok arkadaşlık ilişkisi kuruldu. Babalarının çalışmak için ABD’ye gitmesiyle de erken yaşta sorumluluk altına girip çocuk yaşlarda iş hayatına atıldılar. Kadir Doğulu, 10 yaşında mahalle esnafının yanına girdi. Abisi Kemal Doğulu yaz aylarında bisikletçide, bakkalda iş yaptı: “Tabii zıpırlıklarımız da oldu” diyor Kemal Doğulu.
Kemal Doğulu’nun asıl hayali iyi bir kadın kuaförü olmaktı. Bu yüzden küçük yaşta annesinden gizli evde kız kardeşinin saçlarını keserek işe başladı. 12 yaşına geldiğinde artık Mersin’de kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapıyordu.
Hayatı istediği gibi sürerken amcasının zoruyla İmam Hatip’e kaydoldu. Arapça ve Kur’an derslerinde başarılı olamadı. Ailesinden gizli Anadolu Lisesi sınavlarına girdi ve bilgisayar bölümünü kazanarak İmam Hatip’ten ayrıldı. Lise sonrası Urfa’da Harran Üniversitesi’nde Pazarlama Bölümü’nü kazandı: “Urfa’dan ikinci senem bitmeden ağlayarak döndüm. Çok zor şartlar altındaydım. Eşyalarımla sokakta kaldım. Ev bile vermediler. Bunun nedeni sadece öğrenci olmamdı”. Ama pes etmedi. İstanbul’un yolunu tuttu. Kuzeni Zeki Doğulu’nun salonunda çalışmaya başladı.


Kadir Doğulu yaşı,küçük sırlar alinin gerçek adı,küçük sırlar dizisi oyuncularından kadir doğulu yaşı,küçük sırlar ali izle.Küçük sırlar ekibi.kadir doğulu nereli,kadir doğulu boyu kaç cm. kilosu nedir.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ali çok yakışıklı ya üstelik çok genç görünüyor yaşını görünce şok oldum gülünce çok tatlı saçlarının uzun halini beğenmedim ama..bence daha önce keşfedilmeliydi onun için izliyorum

azize dedi ki...

aliye bitiyorum çok yakışıklı yha o filmdeki her keze bin çeker ve arzuklada çok yakışıyolar umarım gerçek hayatta da beraber olursunuz

Adsız dedi ki...

mallığa bak ali kadir doğulu kemal doğulu değil

Adsız dedi ki...

arzuyla tam bı bütün öldüren cazibe hani

Adsız dedi ki...

Ali cok yakishikli.