Küçük Sırlar 5.Bölüm özeti,11 ağustos ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Küçük Sırlar 5.Bölüm özeti,11 ağustos


Küçük sırlar dizisi 5.bölüm ile 11 ağustos çarşamba akşamı kanald ekranlarında olacaktır. Küçük sırlar 5.bölüm özeti
Küçük sırlar 5.bölüm izle özeti

Su, ağabeyini arıyor

Su, ağabeyini bulmak için kararlı davranıyor. Çetin de ona yardım ediyor. Su, belki de hayatında ilk defa Fikriye Hanım’ın sözünü dinlememiştir. Çünkü ağabeyini bulmaya kararlıdır. Fikriye ne yaparsa yapsın Su’yu engelleyemez. Su’ya, daha önce hiç geçmediği bu yollarda Çetin rehberlik edecektir. Kimseyi zorla kurtaramayacağını acı da olsa öğrenecektir.
Demir, Su ne yöne akarsa oraya yönelmektedir. O isterse yakınlar, istemezse uzaktırlar. Üstelik Demir’in şimdi yeni ve çok daha güçlü bir rakibi vardır. Ve onu yenmek için onun kurallarıyla oynamak zorunda olduğunu öğrenir.
Ayşegül artık çok daha acımasız ve tehlikelidir. Çünkü mutsuzdur. Bu defa Ayşegül’ün ateşi altında Heves ve Ceyla da kalır. Öncelikli hedefi evdeki düşmanlardır. Annesi Neslişah’ın, Ömer Bey ve kendisi arasında seçim yapmasını ister. Bu, yapacağı hatalardan ilki olur.
Çetin bir kere kaybetmeye başlamıştır ve şimdi toparlanamamaktadır. Su’ya yakın olmak için büyük bir riske girer. Bu defa da kaybederse hayatı altüst olacaktır. Ayşegül tetiktedir ve bu fırsatı kaçırmaz. Ama Çetin’e her saldırdığında kendisi de zarar görmektedir. Arzu ise artık sadece beklemektedir.



Küçük sırlar 5.bölüm,küçük sırlar 5.bölüm özeti,küçük sırlar full hd izle 11 ağustos.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: