Küçük Sırlar 8.Bölüm özeti ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

31 Ağustos 2010 Salı

Küçük Sırlar 8.Bölüm özeti


Küçük sırlar dizisi hayranlığı çığ gibi büyüyor.Kanald ekranlarında yayınlanan dizi reyting rekorları kırıyor.Yayınlandığı her hafta seyirciyi ekran başına kitleyen Küçük Sırlar dizisinin 8.bölümüne ait özeti aşağıdan okuyabilirsiniz.
Küçük Sırlar 8.Bölüm özeti

Su ve Demir’in buluştuklarını öğrenen Çetin sinirden deliriyor. Demir, Su’ya en üzüntülü anlarında destek olarak, ona güç veriyor.
Su, Arzu ve Ali ilişkisini öğrenmiştir ve Ali’nin Arzu’yu kendisinden intikam almak için kullandığını düşünmektedir. Bunu Arzu’ya söylediğinde ise, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Su’yun üzüntüsünü Demir tam zamanında onun hayatına girerek hafifletir. Ama eski bir aşkın hayaleti peşlerindedir. Ya flörtleri aşka dönüşecek ya da sonsuza kadar kopup gideceklerdir. Aşk başlamadan zorlu sınavları başlar.
Aslan Cem eve dönmeye çalışır. Fikriye her zamanki gibi hem cezalandırıcı hem de kurtarıcıdır. Her şeyi hallettiğini sanmaktadır. Ama Aslan Cem sandığından çok daha derinlere batmış durumdadır. Ve tehlikeyi peşinden eve sürükler.
Ömer, Neslişah, Ayşegül ve Çetin yeniden aynı çatı altındadır. Ömer sadece huzur istemektedir ama diğerleri kendilerini kurtarmanın derdindedir. Ayşegül, kapana kısılır. Neslişah, CD’yi Çetin’den geri almasını ister, yoksa başına büyük işler açılacaktır. Ayşegül’ün tatlı dille ya da zorla, o CD’yi Çetin’den almak zorundadır.
Arzu seçimini yapmıştır, bütün dünyaya karşı Ali. Onun için annesi, Su ve dedikodularla savaşırken kıskançlığı yüzünden yenilir. Ali onu bırakır. Ama tabi ki Arzu pes etmez.
Çetin, Su ve Demir’in buluştuklarını öğrenince sinirden delirir. Neden bu kadar sinirlendiğine kendisi de anlam veremez. Ona yakın olmak istemektedir. Ve bunun yolunu da bulur. Su’ya öyle bir teklifle gidecek ki, Su’yun reddetmesi söz konusu bile olmayacaktır.


Küçük sırlar 9.bölüm,küçük sırlar 8 eylül özet,küçük sırlar 9.bölüm fragmanı,küçük sırlar yeni bölüm fragmanı,küçük sırlar 08/10/2010 tarihli bölümü.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence demir ve su hiç yakışmıyor çetinle çıksa daha çok dikkat çekecek bu dizi