Küçük Sırlar 1.Bölüm Özeti ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

1 Temmuz 2010 Perşembe

Küçük Sırlar 1.Bölüm Özeti


Küüçük Sırlar dizisi izle,küçük sırlar 1.bölüm seyret,küçük sırlar 1.bölüm videoları,
Küçük Sırlar 1. Bölüm Özeti

Pırıltılı, göz kamaştırıcı ve baştan çıkarıcı bir dünya… Ve o dünyanın karanlıkta kalan yüzü; ihanet, yalan ve oyunların en tehlikelileri…
“Küçük Sırlar”; İstanbul’un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradışı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının daha önce hiç anlatılmadığı kadar cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor.
En pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar... Dizi, şeklin her şey demek olduğu ve kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde gençlerin yaşam tarzlarını konu alıyor.
Genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken “Küçük Sırlar” dizisinin ana teması; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar üzerine kurulu.
Sahip oldukları paranın ve gücün sınırı olmadığı bir dünyada; aşkına, dostuna, ailene, kendine sahip çıkmak imkansız. Peki ya masumiyetine?
Küçük Sırlar; aşkın ve popülerliğin hayatın merkezi olduğu, sert olduğu kadar eğlenceli yönleriyle gençlerin; karanlık, karmaşık, sevgiyle olduğu kadar çaresizlik ve nefretle örülen ailelerinin hikayelerini anlatıyor.
Küçük Sırlar’ın kahramanlarının hemen hemen hepsi ‘vitrinde yaşıyor’. Gözümüz kahramanların hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi.
Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin başkahramanı Su’yun hikayesini şekillendiriyor.
Su (Sinem Kobal), yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’ kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama ne o dünyanın dışında ne de içinde durmak kolay...
Büyümek herkes için zor olsa da Küçük Sırlar dünyasında tam bir savaş. Kahramanlarımız yaşlarından büyük entrikaların içindeler. Ama aslında hepsi daha çocuk. Fark etmedikleri şey, bu koşuşturmacanın içinde, yavaş yavaş büyüdükleri. Peki, büyüdüklerinde kim olacaklar?




Küçük sırlar 2.bölüm fragmanı,küçük sırlar 2.bölüm özeti,küçük sırlar yeni bölüm fragmanı,küçük sırlar 1.bölümün reyting raporu

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: