Küçük Sırlar 3.Bölüm özeti izle ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

27 Temmuz 2010 Salı

Küçük Sırlar 3.Bölüm özeti izle


Küçük Sırlar dizisi son bölüm özeti,küçük sırlar 3.bölüm özeti seyret,küçük sırlar 28 temmuz özeti,küçük sırlar dizisi son bölüm özeti izle,
Küçük sırlar 3.bölüm özeti
Büyük savaş başladı!

Su, Ayşegül’ün yaşattığı şoku atlatamamışken, üstüne bir de ailesi çöker. Bu kadar yükü tek başına taşıyacak gücü yoktur. Ali’den uzaklaşmaya çalıştıkça, onu daha da yakınında bulur. Fikriye’nin de beklenmedik bir şekilde Ali’yi onaylaması, ideal bir mutluluk resminin, poz veren iki kişisi olmak için ilk adımdır. Ayşegül, bu resmi karalamazsa eğer.
Su ve Ayşegül arasındaki otopark krizi, Ayşegül için bulunmaz fırsat olur. Su’yun, onu nasıl ezip geçmeye çalıştığını herkese anlatacaktır. Bunu planlarken karşısına aşamayacağı bir engel çıkar. Fakat vazgeçmeye niyeti yoktur. Ayşegül’ün her zaman yedek bir planı vardır. Ama küçümsediği için hesaba katmadığı biri bütün oyunlarını bozabilir.
Çetin iddiayı kaybetmiştir. Bu iddia başta eğlenceli gelse de, yenilgi sancıya dönüşmeye başlar. Yavaş yavaş kendisi de fark edecektir ki; üzüntüsünün nedeni elinden giden arabası değil, başka bir şeydir.
Okulda liseler arasında müzik yarışması düzenlenecektir. Su da adaylardan biridir. Sonucu Su’dan daha fazla heyecanla bekleyen bir kişi vardır; Demir. O da grubun üyelerinden biridir. Umut kapısı aralanır. Su’ya en yakın olacağı zaman ve kendini gösterebilmek için bir fırsattır. Demir için asıl yarışma, şimdi başlamıştır.


Küçük Sırlar 4.bölüm,küçük sırlar 4.bölüm özeti,küçük sırlar 4.bölüm fragmanı,küçük sırlar 4 ağustos izle.Küçük sırlar full hd izle.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: