Küçük Sırlar 10.bölüm Özeti ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

16 Eylül 2010 Perşembe

Küçük Sırlar 10.bölüm Özeti


Küçük sırlar 10.bölüm özeti,küçük sırlar dizisi 10.bölüm ile 18 eylül akşamı kanald ekranlarında yer alacaktır. Küçük sırlar 10.bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.
Küçük Sırlar 10.bölüm özeti
Ayşegül'ün oyunları ayağına dolanıyor.Neslişah ve Ömer'i ayırmaya çalışırken hesap etmediği şeyler şimdi hayatını mahvetmek üzere.Çetin de durumu zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor. Ayşegül herzamanki gibi yeni bir kurtuluş yolu buluyor.Bu yolun adı; Aslan Cem.

Su abisinin etrafındaki tehlikenin farkında. Ama şimdi başka dertleri var,annesinin peşinde...Onu annesine götürebilecek tek kişi ise Çetin.Su Demir'in girdiği kıskançlık krizlerini engellemek için ona gerçeği söylemek zorunda.

Çetin ise Demir'den kurtulmak için Su'yun annesini bulmayı kafaya takıyor.Diğer yandan Ömer başına kaldı ve onu tökezletiyor.Şeytanla anlaşıp Ayşegül'e yardım etmeyi kabul ederse, Ayşegül onu ödüllendirecek.

Arzu Ali'nin gerçek yüzünü görüyor.Biricik'e sığınacak kadar yalnız kalır.Ama onun daha sağlam bir desteğe ihtiyacı var, Su'ya.Cesaretini toplayıp Su'ya gittiğinde, Su'yun tavrı, bundan sonrası için ikisinin ilişkilerini belirleyecek hem de Su'yun kaderini etkileyecek.
Küçük sırlar son bölüm izle,küçük sırlar 10.bölüm full hd izle

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: