Küçük Sırlar 4.Bölüm izle özeti,4 Ağustos ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

3 Ağustos 2010 Salı

Küçük Sırlar 4.Bölüm izle özeti,4 Ağustos


Küçük Sırlar 4.bölüm izle,küçük sırlar son bölüm özeti.Küçük Sırlar dizisi 4 ağustos akşamı sitemizden canlı olarak izlenebilir.iyi seyirler.
Küçük Sırlar 4.Bölüm Özeti

"Biricik büyük bir hata yapıyor"


Ailesine ve en yakın arkadaşıyla arasına mesafe koyan Su, şimdi de Ali ile bağlarını koparmak üzeredir. Onun da gerçek yüzünü gördüğünde kaçmak ister. Ama Ali için oyun bitmemiştir ve kolay kolay da onu bırakmayacaktır. Su’dan ikinci bir şans ister. Üstelik bu defa Su’ya ulaşmak için bir işbirlikçisi de vardır.
Ayşegül kaybettiklerini tek tek geri almaya başlar. Önce Ali’yi, sonra da tehlikeye giren popülerliğini. Ama Su’yu dibe çekmeye çalıştıkça kendisinin de çekildiğini fark etmemektedir. Üstelik artık evi de onun için güvenli değildir. Çetin ve babası, en küçük bir açığını kollarken, Ayşegül, kendisi için asıl tehlikenin annesi olduğunu keşfeder.
Çetin hayatında sadece Su’ya güvenmiş, onun Ali’yle sevgili olmayacağını sanmış ama yanılmıştır. Akabinde sadece arabasını değil, babasının güvenini de kaybetmiştir. İplerin tamamen kopması yakındır. Çetin bunların Neslişah’ın başının altından çıktığını bilmektedir. Onunla savaşacaksa güçlü ve ölümcül bir silahı olması gerektiğini anlar. Çetin o silahı bulmaya kararlıdır.
Demir pes etmek üzeredir. Su’yu diğerlerinden farklı sanmış, ama kendince nedenlerle hayal kırıklığına uğramıştır. Bu defa Su’yun bir adım atması gerekmektedir. Demir ona bir şans daha vermeye hazırdır. Doğru zamanda, doğru yerde olmayı başarırlarsa çok şey değişebilir.
Arzu ve Biricik her şeyi düzeltmeye, anne-kız olmaya çalışırlar. Evde işler yoluna girmeye başlamışken Biricik büyük bir hata yapar. Bu hata her şeyi bitirecek ve ona hayatının en güçlü düşmanını kazandıracaktır.



Küçük Sırlar 5.Bölüm,küçük sırlar 5.bölüm izle,küçük sırlar 5.bölüm fragmanı,küçük sırlar 5.bölüm özeti,küçük sırlar 11 ağustos izle,

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence su yerine arzu olmalıydı başrolde arzu daha düzel,daha tatlı çetlede çok uyumlu olurdu