Küçük Sırlar Setinde Kavga Çıktı !! ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Küçük Sırlar Setinde Kavga Çıktı !!


Küçük sırlar Setinde kavga çıktı haberi,küçük sırlarda oyuncular arasında kavgamı çıktı,küçük sırlar kamera arkası tartışma.

Küçük Sırlar'da sözlü kavga çıktı.

Beğeni ile izlenen Küçük Sırlar dizisinin setinde oyuncular arasında kavga çıktı. Küçük Sırlar dizisinde aşk başlığı altında medyada yer alan haberler Küçük Sırlar dizisinin karışmasına yol açtı. Küçük Sırlar dizisinin setinde Birkan Sokullu ile Dilara Öztunç arasında sözlü kavga yaşandı.

Sokullu bir süredir yakınlaştığı ve set dışında da görüşmeye başladığı Öztunç ile hakkında çıkan aşk dedikoduları üzerine çok sinirlendi. Özel hayatıyla değil işiyle ön plana çıkmak istediğini belirten Sokullu, hafta sonu dizi setinde Öztunç’la bağıra çağıra kavga etti. Sette oyuncuların kullandığı karavanda Öztunç’u tek başına yakalayan ve hesap soran Sokullu, “Ben sana böyle haberlerle gündeme gelmek istemediğimi söylemedim mi? Bunları sen mi yayıyorsun?” dedi.


Küçük Sırlar yeni bölüm izle,küçük sırlar haberleri,küçük sırlarda son haber,küçük sırlar ne zaman bitiyor haberleri.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: