Küçük Sırlar 6.Bölüm izle özeti ~ Küçük Sırlar Son Bölüm izle,Küçük Sırlar 44.Bölümü izle,Küçük Sırlar 45. Bölümü izle

Kücük Sırlar Son Bölümünü İndir

KÜÇÜK SIRLAR 45.BÖLÜM İZLE

Küçük Sırlar 44. Bölüm izle
Küçük Sırlar 46. Bölüm izle
Küçük Sırlar 47. Bölüm izle
Küçük Sırlar 48. Bölüm izle
Küçük Sırlar 49. Bölüm izle
Küçük Sırlar 50. Bölüm izle
Küçük Sırlar 43. Bölüm izle
Küçük Sırlar 36. Bölüm izle
Küçük Sırlar 39. Bölüm izle

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Küçük Sırlar 6.Bölüm izle özeti


Küçük Sırlar 6.Bölüm özeti,küçük sırlar 18 ağustos izle,küçük sırlar son bölüm,küçük sırlar 6. bölüm izle,küçük sırlar 18 ağustos full hd izle
Küçük Sırlar 6. Bölüm Özeti
"Ayşegül’ün yeni bir planı var"

Ayşegül’ün yaşadıklarından ders alacağını düşünenler yanılıyorlar. Zira, Ayşegül daha sert bir plan hazırlıyor. Su, Cem Aslan’a güvenmeyi seçmiştir ama Cem Aslan alışkanlığından vazgeçememiştir. Fikriye’nin haklı çıkması, Su’yun babaannesine karşı büyük bir yenilgi hissetmesine sebep olur. Peki, annesi ile ilgili gerçek nedir? Kim haklıdır? Su’yun tek derdi budur.
Ayşegül, Heves ve Ceyla’yla konuşmamaktadır. Evde ise Neslişah onu yalnız bırakmıştır. Onun, yaşadıklarından ders alacağını düşünenler yanılır. Ayşegül’ün daha sert bir planı vardır. O hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmemiştir. Bu sefer annesinin peşindedir. Öyle ki, Su’yu bile gözü görmemektedir.
Çet, Ayşegül ve Neslişah savaşından belki de en karlı çıkan kişi olacaktır. Sokakta kalmış, evi terk etmiştir. 5 parasız bir haldeyken, Ali ona yardım elini uzatmıştır. Çet bunun için minnettar kalsa bile, Ali’nin bu iyiliği uzun vadede Çet’e bedeller ödetecektir. Ne de olsa onların dünyasında hiçbir iyilik cezasız kalmamaktadır.
Demir, okulun burslusu olmaktan çok sıkılmıştır. Çet’e rağmen Su’dan vazgeçmeyecektir ve bu sefer kararlıdır. Çet’in meydan okumasına karşılık verir. Bu savaşta daha güçlü olan mı, yoksa daha uzun ayakta kalan mı kazanacak? Artık öğrenmenin zamanı gelmiştir.


Küçük Sırlar 7.bölüm,küçük sırlar 7. bölüm,küçük sırlar 7.bölüm izle,küçük sırlar 7.bölüm özeti,küçük sırlar 25 ağustos,küçük sırlar yeni bölüm fragmanı izle.

Benzer Yazılar



Widget by Küçük Sırlar

0 yorum: